De passie voor wijn

Laurent Richard Père & Fils heeft een onvergelijkbaar assortiment, uitzonderlijke wijnen die met passie zijn geselecteerd op basis van ervaring en kennis die van generatie op generatie worden doorgegeven.

– NEXT EVENT –  


workshop proeverij
KUSTLAAN 60 in Knokke

op 1-2 en 4 mei om 16u00 ontdek de 10 beste Bourgondishce wijnen

op 9-10 en 11 mei om 16u00 ontdek de 10 beste toscane wijnen

beperkte plaatsen-inschrijving via mail

6940 DURBUY

RUE DES RECOLLECTINES

Na twee jaar verlenging sluit onze pop-up store de deuren! Wij danken al onze klanten voor hun vertrouwen en verwelkomen jullie graag in Knokke of tijdens één van onze events.

 Graag tot binnenkort!

8300 KNOKKE

KUSTLAAN 60

open op vrijdag vanaf 12u00 tot 18u30 

zaterdag en zondag van 11u00 tot 18u30

WIJNEN LAURENT RICHARD

Van de wijnstok tot uw kelder

Elk jaar reizen we door Frankrijk en Italië om nieuwe jaargangen te ontdekken, de beste assemblages te selecteren en de kwaliteit van de wijnen die we importeren te controleren. Bij vele domeinen en in nauwe samenwerking met de wijnboer, assembleren wij onze eigen cuvée. Deze unieke edities dragen met trots ons label en garanderen wijnen die gerijpt zijn met alle aandacht die ze verdienen.

Daarna is het niet in een winkel, maar in de warme setting van een efemeer event dat we u graag onze pareltjes willen presenteren. Bij al onze bijeenkomsten is onze trots hetzelfde. Ons werk is onze passie. In de loop van de seizoenen selecteren we de legendarische wijnen die morgen in uw kelder zullen staan.

Over ons

Passie en ervaring

De emotie die men ondergaat bij het proeven van een excquis glas wijn prikkelt de zinnen. De uitgelezen collectie wijnen die Laurent Richard u voorstelt zal zeker en vast uw nieuwsgierigheid opwekken.

Ongeëvenaarde service

Van onze bijeenkomst op een event tot de levering aan huis, staat ons team van professionals tot uw beschikking om een onvergelijkbare ervaring te garanderen. We gebruiken onze ervaring om u te adviseren en u te helpen bij het samenstellen van uw kelder. Samen bepalen we uw behoeften en uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een alledaagse tafelwijn of een grand cru voor een gelegenheid, wij kunnen u het beste aanbieden.

Innovatie staat centraal in ons werk

Wat ons gelukkig maakt, is niet alleen om u de beste wijnen aan te bieden. We nemen graag deel aan de beste evenementen om u in een gezellige sfeer en steeds op verschillende locaties te mogen ontvangen. Van de klassieke maar essentiële Cocoon-beurs in Brussel, van Très Chic in Hasselt tot Masters of Lxry in Amsterdam en onze jaarlijkse proeverij in het Atomium, een groot deel van onze energie gaat in het zoeken van nieuwe evenementen om u altijd te verrassen ondanks de jaren.

Onze producten

CB: houten kist
Bouteille: 1 fles
Magnum: 2 flessen
Double Magnum: 4 flessen
Jéroboam: 6 flessen
Impériale: 8 flessen

Waar kan u ons ontmoeten?

Om onze producten aan het grootste aantal wijnliefhebbers bekend te maken, kunt u ons ontmoeten op één of meerdere evenementen in uw regio. Of op afspraak aan huis.

Dégustation annuelle Laurent Richard – Atomium- Brussel
Interclassics – Maastricht Nl
Batibouw – Brussel
Lifestyle – Hasselt 8-11 maart
Lifestyle Tuindagen – Ooidonk van 30 maart tot 1 april
Hof en ’t Huis – Torhout 17-20 mei
Master Summer Edition  22-22 juni
Brussels Stephex Masters – Wolvertem
Wezel Culinair – ’s Gravenwezel
Countryside – Gent    
Interclassic – Brussel   
Très Chic – Hasselt   22-24 november 
Masters Expo – Amsterdam 12-16 décembre
Kerstjumping – Mechelen   26-30 december

"Bij Wijnen Laurent Richard koop je niet zomaar een wijn, je maakt er kennis met generaties van puur vakmanschap en dat proef je."

Dhr. Vandersteegen E.
Scroll naar boven